Over ons

Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk die vakantiekampen inricht voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Wij streven een ruime beleving na, waar kinderen worden ondergedompeld in leerrijke, leuke en ontspannen ervaringen. Wij willen een blijvende en prettige herinnering zijn voor uw kind. Wij plaatsen bijgevolg uw kind centraal in onze ganse werking. Daarnaast streven wij ernaar steeds over een uitmuntend team te beschikken dat zeer veel ervaring heeft binnen het onderwijs en samengesteld is uit leerkrachten.

Ervaren begeleiders

Pascale May: Pascale is reeds jaren de vaste leerkacht Lichamelijke Opvoeding op de Bollekensschool en heeft een enorme ervaring opgebouwd in het organiseren van sportactiviteiten.

Hendrik De Mets: Na 15 jaar in het vijfde leerjaar te hebben lesgegeven heeft hij sinds enkele jaren zijn schouders onder het iPad-project gezet op de Bollekensschool. Ook tijdens de zomerkampen kunnen kinderen hun creatieve ideeën met de iPad op een digitale manier vorm geven.

Creatieve activiteten

Het is vooral belangrijk dat de kinderen allerlei vaardigheiden ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden krijgen om zich creatief te uiten. Zowel de domeinen van de algemene muzische vorming als de meer geavanceerde digitale werkvormen krijgen hun plaats bij vzw Kinderplaneet. Knutselen met recyclagemateriaal, een fotosessie, een videoclip maken, animaties ...  Een unieke kans om dit mee te maken!

Sport en spel

Vakantie betekent natuurlijk veel sport en spel!           Op het domein van de Bollekensschool zijn talrijke voorzieningen die tijdens de zomerkampen gebruikt worden: Een sporthal, een voetbalterrein, 2 grote speelplaatsen, klassen, refters, overdekte speelplaatsen .... Bij heel mooi weer trekken we richting Blaarmeersen waar de kinderen kunnen zwemmen en zich ontspannen op het aangename strand. Ook de diverse speeltuigen en parcours bieden er een ideale gelegenheid om zich op een sportieve manier uit te leven.